Через негоду складно дістатися до 106 населених пунктів, знеструмлено – понад 30

Через складні погодні умови на дорогах місцевого значення ускладнено проїзд до 106 населених пунктів у п’яти областях – у Миколаївській (71), Одеській (22), Кіровоградській (11), Дніпропетровській – 1 та Сумській – 1. Про це повыдомляє “Українська правда” із посиланням на прес-службу ДСНС.
За даними Укравтодору на території країни заторів немає. Відновлено рух автомобільного транспорту на дорогах державного та регіонального значення у Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях.
На окремих ділянках доріг в Одеській та Миколаївській областях місцями організовано реверсний рух: Одеська область – М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ; М-15 Одеса – Рені (на Бухарест); -16 Одеса – Кучурган (на Кишинів); Миколаївська область – М-13 Кіровоград-Платонове (на Кишинів).
Станом на 8:00 23 січня залишаються знеструмленими 36 населених пунктів у Херсонській області.
Наразі в країні без істотних опадів, температура повітря на заході –  4-6 морозу, на решті території –  від 9 до 16 градусів морозу, у Луганській області –  до 23 градусів морозу.
“Протягом 22 січня аварійними бригадами обленерго проводилися роботи по відновленню електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені в ніч з 17 на 18 січня внаслідок складних погодних умов (пориви вітру, налипання снігу та обледеніння), через спрацювання систем захисту ліній електропередач”, – зазначили в ДСНС.

Залишити відповідь