Дайвери випадково зняли підводний човен-привид (фото)

Днями незвичайні кадри вдалося сфотографувати дайверам біля Гавайських островів – під час занурення вони наткнулися на таємничий підводний човен.

Відзначається, що дайвери занурювалися біля берегів Гавайських островів – і буквально на кілька секунд в їхнє поле зору, видаючи дивні звуки, з’явився таємничий підводний човен, який всього за мить зник в океанській безодні. Однак дайвери встигли зняти момент появи таємничого підводного човна на камеру, інформує Економічні відомості, новини.

Кадри, які вдалося зняти дайверам тут же були викладені в мережу і наробили галасу серед користувачів. Деякі поспішили пояснити загадкову поява субмарини якимись фантастичними версіями і змовами. Однак пізніше таємничій появі підводного човна знайшлося більш правдиве пояснення.

На фото видно, що субмарина довжиною близько десяти метрів з’являється в об’єктиві дайверів. Відзначимо, що судячи з кадрів, судно білого кольору, а зверху можна спостерігати дерев’яні настили на палубі.

Користувачі припустили, що цей підводний човен може виявитися нічим іншим, як туристичним. Більш того, користувачі відзначили, що це таємниче судно, що наробило шуму в соціальних мережах дуже схоже на підводний човен Waikiki Atlantis, який якраз і курсує біля берегів Гавайських островів. Користувачі також відзначають, що підводний човен Waikiki Atlantis світлого відтінку і оснащений такими ж дерев’яними настилами і поручнями.