Для мешканців Дніпропетровщини підготували інструкцію з користування дистанційними сервісами

ДТЕК Дніпровські електромережі піклується про здоров’я своїх клієнтів та співробітників, тому створює зручні та безпечні умови їх взаємодії. Зокрема підготував просту інструкцію – які послуги та на якому з дистанційних каналів можна замовити та отримати без відвідування центрів обслуговування.

Користуватися інструкцією дуже просто. Спочатку клієнт обирає у списку необхідну послугу. Наприклад, «Повідомити про відсутність світла, коливання напруги».  Потім перевіряє – чи доступна ця послуга дистанційно та  обирає найзручніший для нього канал комунікації. Серед них: сайт компанії (розділи “Клієнтам”, “Приєднання до електромереж” та “Зв’яжіться з нами”), Особистий кабінет, телефони колл-центру +38 (056/066/067) 790-99-00, Viber-чат. А також електронна пошта dnoe-callcenter@dtek.com чи офіційна сторінка у Facebook.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«В  умовах  карантину ми робимо усе, аби захистити наших клієнтів та забезпечити їх надійним та безперебійним електропостачанням. Для зручності клієнтів наші фахівці розробили просту та наочну інструкцію, яка допоможе  їм зорієнтуватися, як діяти у тій  чи інший ситуації, та дистанційно вирішити будь-які питання, пов’язані  з електрозабезпеченням», – прокоментував генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Нагадуємо, що через епідемію коронавірусу з 17 березня Центри обслуговування клієнтів переведені на дистанційне обслуговування.

Незважаючи на карантин, фахівці компанії працюють в посиленому режимі, аби оперативно реагувати на заявки мешканців міста та усувати будь-які перебої з електрикою. За останній місяць спеціалісти ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідували 2 тисячі аварій та оперативно повернули світло 136 тисячам клієнтам Дніпропетровщини. А також опрацювали 41 971 звернень через дистанційні сервіси.

Головне фото: з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!