Дніпропетровщина – інвестиційно привабливий регіон

Черговий іноземний інвестор розширив своє виробництво на території області. 20 000 000 гривень компанія Сараrol вклала у будівництво нового цеху з виробництва сухих будівничих сумішей.

Як висновок на території Солонянської ОТГ з’явились нові робочі місця, збільшились надходження до бюджету, розвивається інфраструктура. Сьогодні пройшло офіційне відкриття сучасної лінії із новими потужностями.

Голова обласної ради Гліб Пригунов привітав усіх із відкриттям та зауважив: «Ми є сучасниками того, що іноземний інвестор продовжує вкладати кошти в Україну, відкриваючи сучасні європейські підприємства. Наше обласне КП «Інвестиційна агенція» є давніми партнерами компанії Капарол.

Цей проект не є виключенням. Було надано дуже багато консалтингових послуг. Ми вкотре доводимо, що сьогодні інвестору вигідно працювати в нашій країні та області зокрема».

Завод «Капарол Дніпро» був побудований ще у 2007 році німецькими інвесторами. Ця торгова марка є лідером Європи та України з виробництва фарб, емалі, хіміко-будівничого покриття та інших енергоефективних матеріалів.

Окрім німецьких партнерів в області ефективно працюють інші інвестори. Представники Канади та Китаю відкрили у Нікопольському районі потужні сонячні електростанції, швейцарський виробник скла працює у Камянському, французи інвестують у сільське господарство та інші.

Головний інвестор Томас Гетц, представник німецького концерну DAW SE до якого входить Caparol розповідає: «Ми працюємо в Україні вже давно. Цією інвестицією ми ставимо сильний наголос на тому, що компанія буду розвивати виробництво, збільшувати потужності та вкладати кошти в нашу українську команду».