Дніпропетровськгаз: модем 104.ua SMART – «розумний» пристрій для економії вашого часу

Усі клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» нині мають змогу зекономити свій час і самостійно не передавати показання газового лічильника, адже можна використати такий “розумний” пристрій як модем 104.ua SMART.

Його основна функція – дистанційна передачі даних для побутових лічильників газу типорозміром від G1,6 до G10 включно. Цей пристрій стане вашим надійним помічником та самостійно передаватиме усю інформацію до газорозподільної компанії.

Модем працює безперервно, накопичує дані не лише про обсяги спожитого газу, але й про час та характер аварійних ситуацій. Щогодинні та подобові дані прилад зберігає впродовж 90 діб, щомісячні – протягом 12 місяців. Передача даних відбувається не частіше 1 разу на добу на сервер диспетчерської служби по каналу GPRS-зв’язку.

Він живиться від вбудованої літієвої батареї, має гарантію – 24 місяці з дня введення в експлуатацію, а його встановлення – безкоштовне. Разом з тим, усю інформацію про споживання мешканці Дніпропетровщини можуть переглянути в особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Для придбання модема або за детальною консультацією звертайтеся до 104.ua клієнтських просторів у Дніпропетровській області. Адреси та графік роботи доступні за посиланням – http://surl.li/efdrg .

 Зробіть своє життя ще комфортнішим!