Дніпровська «Солідарність» привітала жінок зі святом весни

Для жінок Дніпра вихідні напередодні 8 Березня видалися щедрими на святкові вистави, квіти, чарівні  слова та посмішки. Так, члени Дніпровської міської організації партії “Солідарність” – БПП” вітали землячок зі святом весни.

Головним подарунком для 600 жінок Дніпра став спектакль «Занадто одружений таксист» у виконанні артистів Дніпровського Академічного театру драми і комедії.

Тетяна Ричкова

Разом з керівницею міської організації, народною депутаткою України Тетяною Ричковою, зустрічали жінок в театрі і партійці, і учасники АТО, які дарували жінкам квіти, солодощі, листівки, слова вітання та посмішки.

На виставу запросили жінок міста. Серед присутніх  також були   люди з  обмеженою мобільністю і волонтери, дружини і матері загиблих учасників АТО,люди похилого віку, родини дніпрян.

Тетяна Ричкова

 «Сьогоднішній спектакль – це подарунок міської організації партії  «Солідарність»- БПП»   чарівним  жінкам Дніпра, жінкам-берегиням родинного вогнища. Дорогі жінки, будьте коханими і щасливими, ніжними і сильними, красивими і здоровими. Дорогі чоловіки, бережіть жінок, кохайте  і захоплюйтеся, кажіть  компліменти і даруйте квіти і не тільки в свята – це нас надихає і робить краще. Нехай мир оселиться в кожній родині, у кожному домі, в нашій Україні. Нехай в кожній родині панує щастя та благополуччя, радість і добро. Зі святом, друзі!», –  привітала Тетяна Ричкова присутніх в залі  земляків.

Ще одне святкове привітання відбулося у Палаці культури «Енергетик» на житловому  масиві «Придніпровськ». Більше 150 жінок прийшли послухати духовий оркестр, а після, в неформальній обстановці, поспілкуватися з Теняною Ричковою і членами «Солідарності».

Тетяна Ричкова

«Спасибі вам, за таке чудове свято. Ви повернули нас в молодість. Спасибі за те, що дали нам можливість поспівати і потанцювати. А яка Таня Ричкова молодець – теж з нами в танок пішла. Молодці!», – поділилася своїми враженнями пенсіонерка Ольга Сергіївна.

Були до партійців  та Тетяні Ричкової і серйозні питання про благоустрій віддаленого житлового масиву і єдиного парку в ньому. Люди підходили з проханнями, заявами, пропозиціями. Зустріч затяглася не на одну годину. А закінчилася  – спільним виконанням українських пісень.

«Людям, особливо людям похилого віку, дуже не вистачає простого людського спілкування. Тому з середини квітня в місті стартує проект «Мелодії душі». У віддалених житлових масивах, в центрі міста у вихідні дні буде звучати музика минулих років. Можна буде і потанцювати, і поспівати, і головне – у людей, буде можливість спілкування», –  розповів присутнім про плани «Солідарності»  заступник керівниці міської організації Геннадій Бутенко.

Дуже зворушливо пройшла і зустріч з матерями та вдовами загиблих бійців АТО. З вітальними словами до жінок звернулися Тетяна Ричкова та керівник фракції «Солідарність» в Дніпровській міськраді Каміль Примаков.

Дніпровська організація «Солідарність»- БПП» продовжує вітати жінок Дніпра зі святом весни, краси та натхнення.