Доброволець АТО написав щоденник війни

Книжка добровольця і учасника АТО Дмитра Якорнова під назвою «То АТО» вийшла у видавництві «Віват», повідомляє cultprostir.ua.

«То АТО» – це щоденник бійця, який він починав вести у соцмережі для родичів та колег із рекламної справи. Дмитро Якорнов розповів, що все почалося з постів у Facebook, якими в травні минулого року зацікавилися українські ЗМІ. У червні сторінку в соцмережі довелося закрити за вимогами армійського начальства. Після цього автор продовжив вести блог анонімно.

У книзі описана війна без прикрас очима очевидця з гумористичними та іронічними деталями.

«Книжка «То АТО» – це ковток свіжого повітря в безлічі ангажованої літератури і потоці брехливих новин. Ця книжка – сплав гумору та іронії. Вона про готовність захищати свою країну і любов до неї, про здоровий патріотизм і вміння оцінити ситуацію об’єктивно. Думаю, що сьогодні таких книжок має бути більше – книжок правдивих, «непафосних», написаних серцем людини, яка просто любить свою країну – ні більше, ні менше – і тому не біжить від свого боргу, незважаючи ні на що», – прокоментувала генеральний директор видавництва «Віват» Юлія Орлова.

Залишити відповідь