Домашній курячий суп із локшиною: просто, смачно, поживно

Ароматний класичний суп, який чудово смакує в будь-яку пору року. Легкий, поживний і простий у приготуванні.

Інгредієнти (на 4 порції):

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  • курятина — 500 г

  • цибуля ріпчаста жовта — 1 шт.

  • морква — 1 шт.

  • локшина — 100 г

  • сіль — за смаком

  • лавровий лист — 1 шт.

  • перець духмяний горошком — 3 шт.

  • зелень — за смаком

Приготування:

  1. Курятину помити, залити 2 літрами холодної води, довести до кипіння й зняти піну. Посолити, додати очищену цибулю, кубики моркви, лавровий лист і перець горошком. Варити до готовності м’яса — приблизно 40–50 хвилин.

  2. М’ясо вийняти, бульйон процідити. У киплячий бульйон всипати локшину, перемішати й варити 8 хвилин.

  3. Додати нарізану зелень та відварену моркву. Подавати гарячим.

Наталія Ковальчук,
фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *