Ідеальна норма вживання хліба для людини
Найновіші дослідження у сфері нутриціології довели, що хліб потрібно обов’язково включати до щоденного раціону. Однак, як і у всьому, в даному випадку слід дотримуватись певної міри, повідомляє “Країна здоров’я”.
Вчені зазначають, що хліб містить у собі важливі мікроелементи і вітаміни, такі як магній, залізо, а також вітаміни В і Е. Що стосується чорного хліба, то він включає корисну клітковину.
Білий хліб теж має корисні властивості і до того ж не призводить до печії. Також фахівці нагадують про корисні для здоров’я якості цільнозернового хліба.
Втім, хлібні вироби потрібно їсти у правильних кількостях, щоби не набрати зайві кілограми.
Оптимальною кількістю хліба на день потрібно вважати 300 г. Цю кількість можна розділити на три прийоми їжі на день.
фото з відкритих джерел