Кухарі Дніпропетровщини вразили своїми шедеврами (Фото)
Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу відродження традицій давньої кухні українського народу «Великодні традиції 2023». На цьому конкурсі Дніпропетровську область представляли одразу 19 профільних закладів професійної освіти. Майбутні кухарі та кулінари нашої області настільки вразили своїми смачними шедеврами журі, що здобули цілу колекцію нагород, повідомляє “Міський сайт“.
Докладніше про це розповіла керівник ГО Асоціація рестораторів та готельєрів Дніпра Олена Булах:
«Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу «Великодні традиції 2023». В межах співпраці з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», ГС « GASTRO CLUB» та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області проведено Всеукраїнський гастрономічний конкурс «Великодні традиції 2023», об’єднавши 64 заклади професійно-технічної освіти з усієї України.
77 молодих кухарів – випускників ЗППТО, 28 здобувачів освіти, 37 педагогів; 3 аматори, 9 команд презентували рецепти сімейних великодніх страв. Оцінювало роботи та презентації конкурсантів незалежне журі.
Дніпропетровську область представили 19 закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Вітаємо переможців з Дніпропетровщини:
в категорії «Молоді кухарі. Юніори»: І місце – Юхимук Анастасія Андріївна, здобувач освіти Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів;
в категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці»: ІІ місце – Гришковська Анна Миколаївна, Криворізький професійний будівельний ліцей; ІІІ місце – Масницька Ірина Іванівна, Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу;
в категорії «Команди»: І місце – Гладун Неля Василівна, Голуб Юлія Анатоліївна, Горбатюк Христина Віталіївна , викладач та майстри виробничого навчання Західно -Дніпровського центру професійно-технічної освіти;
в категорії «Аматори»: ІІІ місце – Песиголовець Юлія Геннадіївна, здобувач освіти Царичанського професійного аграрного ліцею».