Курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ затримав автокрадія

Збираючись на навчання, курсант 3 курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Микита Фурсов помітив, що на подвір’ї невідомий чоловік зламав канцелярськими ножицями замок автомобіля марки ВАЗ 21099.

автомобиль
Побачивши, що правопорушник вже знаходиться в авто, Микита звернувся до чоловіка з вимогою припинити правопорушення, на що чоловік не відреагував і продовжував чинити протиправні дії.

взлом автомобиля
Після цього Микита застосував заходи фізичного впливу, затримав злодія та викликав слідчо-оперативну групу Новомосковського відділу поліції. Сталася подія у місті Новомосковськ Дніпропетровської області за адресою вул. Жовтневої, 20.
Дії правопорушника кваліфікуються ч. 1 ст. 185 ККУ «Таємне викрадення чужого майна (крадіжка)» та караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Т.в.о. ректора університету полковник поліції Олег Золотоноша зазначає: «За останні два місяці це вже другий факт, коли курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ є ініціаторами затримання правопорушників та допомагають у розкритті злочинів співробітникам Національної поліції».

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Залишити відповідь