Квашена капуста — спасіння імунітету у період застуд

Квашена капуста є найбагатшим джерелом аскорбінової кислоти (вітамін С), містить багато мікроелементів, а розсіл від такої капусти діє на організм як антиоксидант, повідомляє «Країна здоров’я«.

Розсіл – відмінний антиоксидант, протизапальний та бактерицидний засіб у боротьбі з застудними інфекціями.

Вживання квашеної капусти та розсолу з неї позитивно впливає на багато систем організму. Зокрема, містить високу концентрацію молочнокислих бактерій, вони зміцнюють здоров’я ШКТ. Регулярне вживання соку від квашеної капусти покращує перистальтику кишечника.

Також капуста сприяє зниженню рівня холестерину, зниженню високого кров’яного тиску. У квашеній капусті містяться вітаміни групи В, і їсти її корисно для підтримки нервової системи. Продукт допомагає краще впоратися зі стресом, не піддаватися депресії.

фото із відкритих джерел