Любителя золотих ланцюжків затримали у Дніпрі

Співробітники сектору молодіжної превенції Чечелівського відділення поліції міста Дніпра затримали зловмисника, який протягом двох місяців зривав золоті ланцюжки з беззахисних жінок посеред білого дня.

10 серпня 2016 року в ході відпрацювання території співробітники Чечелівського відділення поліції отримали оперативну інформацію про особу, яка може бути причетною до цих грабежів.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

грабіжник

Зловмисником виявився 26-річний непрацюючий місцевий житель, раніше не судимий. Як пояснив підозрюваний, раніше він нелегально підробляв на будівництві, працював охоронцем та вантажником, однак грошей на життя не вистачало, тому, щоб заробити собі гроші на проживання, він вирішив іти грабувати. Його жертвами були лише жінки, які не могли чинити опір. Злочин він вчиняв серед білого дня переважно в безлюдних місцях, не завдаючи потерпілим фізичного насилля. Також було встановлено , що у злочинця був неповнолітній спільник, котрий допомагав йому збувати награбоване.

Співробітники поліції також встановили, що на рахунку правопорушника близько 12 епізодів пограбувань в різних районах міста. Затриманий повністю визнав свою провину та щиро розкаюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк до 4-х років. Зловмиснику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

В.о. старшого інспектора Дніпровського ВП лейтенант поліції Вікторія Гросс-Робоча

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь