Майбутній священик став абсолютним чемпіоном і поспілкувався зі Шварцнеггером (Фото)

Днями семінарист, майбутній священик Микола Ткачук із Київа став абсолютним чемпіоном з гирьового спорту на міжнародному фестивалі «Arnold Classic-2017», який проходив у місті Колумбус (Огайо, США).

«Став абсолютним чемпiоном з гирьового спорту у сумi двоборства на мiжнародному турнiрi Арнольд Класiк. Випала можливiсть поспiлкуватися та сфотографуватися iз Арнольдом Шварценеггером. Слава Богу за все!», – коментує цю подію хлопець у себе в соцмережі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Микола Ткачук

Після змагань хлопець хотів подарувати іменитому спортсмену ікону, але охорона не дозволила, адже всі подарунки повинні попередньо проходити перевірку.

«Арнольд запитав мене хто я, та чим займаюся. Я розказав, що я спортсмен із України, чемпіон світу з гирьового спорту, навчаюся у православній духовній семінарії. Він зацікавлено взяв ікону, подивився, пожав мені руку, привітав із досягненнями, побажав успіху та дав настанови не зупинятися на досягнутому, тому що найбільший успіх приходить тому, хто більше всіх трудиться», – каже Микола Ткачук.

Микола Ткачук

Зараз Микола Ткачук – багаторазовий чемпіон світу та України з гирьового виду спорту. Він продовжує навчання  на заочному відділенні Київської духовної семінарії.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!