Молодь Придніпровської залізниці впроваджує сміливі ідеї

Сьогодні, 25 березня, у головному офісі регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відбувся форум лідерів реформ, на який зібрались молоді представники служб та підприємств Придніпровської залізниці для обговорення своїх ідей щодо покращення перевезень, технічного розвитку та мотивації персоналу. Деякі з проектів вже найближчим часом можуть бути втілені у життя.

Гасло форуму – «Залізничні агенти змін» – повністю виправдовує змістове наповнення заходу, адже кожен з 200 учасників мав можливість висловити свою концепцію вдосконалення роботи залізниці, своє бачення змін, які необхідно впровадити, аби покращити якість перевезень та відповідати вимогам сучасності.

Як наголосив ведучий форуму, викладач Києво-Могилянської бізнес школи Валерій Пекар, учасники заходу можуть представляти найсміливіші ідеї і зовсім не варто побоюватись, що іншим вони можуть здатись дивакуватими, адже нестандартний погляд на стандартні речі може дати позитивний результат.

«Сьогодні були створені проектні групи, які у майбутньому будуть підтримані керівництвом залізниці та втілені в життя», – підкреслив Валерій Пекар.

Зазначимо, що це вже третій подібний захід, який проводить ПАТ «Укрзалізниця» у найбільших містах нашої країни в рамках проекту «Укрзалізниця майбутнього». Перші два нещодавно пройшли у Києві та Харкові, а після Дніпропетровська форум пройде ще в Одесі та Львові.

Долучились до заходу член правління ПАТ «Укрзалізниця» Оксана Маріна, в. о. головного інженера – першого заступника начальника регіональної філії «Придніпровська залізниця» Юрій Тищенко та заступник начальника регіональної філії з реформування Микола Кужавський.

 «Мета форуму – зустрітись з молодими представниками залізниці, виявити найбільш талановитих людей серед них. Ми маємо надію, що нестандартний свіжий погляд допоможе нам вдосконалити систему перевезень та вивести залізницю на європейський рівень. На мою думку, через 2-3 роки ми реально відчуємо позитивні зміни у роботі», – сказав Юрій Тищенко.

Щодо нагальних питань, які хвилюють кожного українця, то він повідомив, що нічні поїзди не відмінені, підвищення тарифів не передбачається та усі напрямки слідування залишаються.

Синьога Світлана

Залишити відповідь