Музей живопису вразить дніпропетровців виставкою скандального художника

У березні Музей українського живопису здивує дніпропетровців виставкою скандального художника Владислава Шерешевського «Супер-супер-маркет». Про це повідомляє прес-служба музею.

Владислав Шерешевський — художник-артист, саркастичний та неординарний. Подекуди брутальний. У його роботах і артистичний пафос, і тонка іронія, і вишуканий гумор.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На думку арт-експертів, Владислав Шерешевський входить в ТОП-3 сучасних українських художників. Його тори відомі завдяки унікальному стилю, у яких органічно уживається сучасна іронія і високий рівень класичного живопису. Картини Шерешевського представлені в багатьох приватних колекцій США, Ізраїлю, Греції, Швеції, Італії, Польщі, Німеччини, України.

«У живописі Шерешевського завжди знаходиться місце для імплантованої цитати, такої смачної та з подвивертом. Виходить сміхова плутанина. Він поєднує те, що на перший погляд неймовірно різне — у єдине стильове ціле зливаються Репін і Ван Гог, Едуард Мане і Клод Моне, голандський натюрморт і розбурхане море епохи романтизму. Владислав Шерешевський — майстер гротеску! Його гротеск містить і сучасний міський фольклор, і політичний сарказм. Настільки сміливий, що іноді ловиш себе на думці: була б цензура — розстріляли б. Чи просто побили», – пише прес-служба музею.

Зазначається, що відкриття виставки, яке відбудеться 24 березня, буде нестандартним. Команда музею разом з художником уже розробила певну сміливу та креативну концепцію, яка  вигідно підкреслить роботи майстра.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь