На День Соборності України охорону порядку на Дніпропетровщині забезпечуватимуть майже 300 поліцейських

286 працівників поліції будуть забезпечувати охорону публічного порядку під час відзначення Дня Соборності України в Дніпропетровській області. Про це повідомив начальник відділу Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Дмитро Свердлов.

«У 21 населеному пункті області заплановано проведення 29 масових заходів із відзначення Дня Соборності України. Очікується, що в них візьмуть участь близько 8 тисяч чоловік. Найбільша кількість людей задіяна у святкових заходах у Дніпропетровську та Кривому Розі. 286 поліцейських будуть забезпечувати охорону публічного порядку під час цих заходів»,- зазначив Дмитро Свердлов.

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. З метою подальшої консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави, виховання у громадян патріотизму та гордості за героїчне минуле і сьогодення Українського народу до Дня Соборності у країні відбудуться урочистості.

За матеріалами прес-служби ГУНП у Дніпропетровській області

Залишити відповідь