На Дніпропетровщині 104.ua клієнтські простори продовжують надавати послуги споживачам

Клієнтські простори 104.ua на Дніпропетровщині активно працюють, а спеціалісти надають споживачам кваліфіковану допомогу щодо питань розрахунків за розподіл газу, передачі показань лічильника, придбання газового обладнання та замовлення послуг тощо.

Після закінчення опалювального сезону фахівці радять проводити обслуговування газового обладнання. Котел, встановлений 15-20 років тому має низький ККД та великі витрати газу. Його варто замінити на сучасний та енергоефективний.

У клієнтських просторах 104.ua доступний широкий вибір сертифікованого газового обладнання. Наприклад, одна з популярних моделей – двоконтурний котел власного виробництва 104.UA Model T, який адаптований під державні стандарти якості газу та кліматичні умови нашої країни.

Він має такі переваги:

– компактні параметри;

– здатен легко обігріває квартиру або приватний будинок площею від 35 до 240 м. кв;

– заощаджує до 40% газу;

– його ККД складає 92%.

Також котел має 14 систем захисту та функцію від замерзання. Окремий плюс моделі 104.ua Model T — компактність і низький рівень шуму при роботі, що дозволить встановлювати його навіть на невеликій кухні, інтегруючи в сучасні дизайнерські рішення. За допомогою LCD дисплею та інтуїтивно зрозумілому управлінню можна легко підібрати оптимально комфортний режим роботи.

Для того, щоб котел працював надійно та ефективно, його необхідно налаштувати та встановити. Обирайте тільки сертифіковане обладнання, адже від правильного вибору залежить тривалість його роботи, ваш комфорт та витрати на опалення!