OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На Дніпропетровщині бійці провели урок мужності

Героїзм простих українців – ця тема стала головною на уроці мужності, який провели бійці АТО. Військовослужбовці окремої бригади зв’язку оперативного командування «Схід» розповіли про звитягу українців старшокласникам Новомосковського колегіуму №11. Про це повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.
Час ставати професіоналами. Під таким гаслом сьогодні твориться нова українська армія. Серед тих, хто вірить у бойову вдачу наших бійців, – учні Новомосковського колегіуму №11. До них завітали вояки-зв’язківці та провели урок мужності.
«Готові негайно» – так звучить гасло військових зв’язківців. У них свої секрети, однак – під грифом «таємно». Саме ці люди забезпечують командуванню надійний зв’язок.
Учні зізнаються, що бути віч-на-віч зі справжніми захисниками, – захопливо. Адреналіну додали й зразки різної зброї й сучасне обмундирування військовослужбовців. Хлопці-старшокласники не втрималися й приміряли екіпірування. Вони відчули на собі, що таке бронежилет, шолом, і як важко переміщуватися в солдатській амуніції.
Учні переглянули кінострічку про будні військової частини. А у безлічі фотографій відчули миттєвості життя бійця на передовій. Також школярі закидали вояк численними питаннями. Жодне з них не залишилося без відповіді.
Військовослужбовці передали музею колегіуму предмети солдатського побуту, артефакти із зони АТО та знімки з фронту. А діти на знак подяки за мирне небо подарували захисникам Вітчизни солодкі сувеніри.

Залишити відповідь