На Дніпропетровщині чоловік отримав 8,5 років за викрадення скутера

Апеляційним судом Дніпропетровської області підтримано вимоги Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 та скасовано  вирок суду першої інстанції, яким 39-річного мешканця с. Очеретувате Магдалинівського району Дніпропетровської області покарано за вчинення злочину – незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

«У серпні 2015 року поблизу насосної станції  раніше судимий громадянин, будучи у стані алкогольного сп’яніння,  побачив малознайомого чоловіка, який займався риболовлею, та розташований біля нього скутер марки «Speed Geer». З метою заволодіння транспортним засобом, обвинувачений наніс потерпілому каменем удар в потилицю, від якого чоловік втратив свідомість, та на викраденому скутері зник з місця злочину», – повідомили у прес-службі прокуратури області.

Свою вину зловмисник визнав повністю. Вироком Дніпропетровського районного суду йому призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Вказане рішення суду було оскаржено прокуратурою через його м’якість.

Апеляційний суд Дніпропетровської області погодився з доводами державного обвинувачення та призначив чоловікові покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь