На Дніпропетровщині грабіжники відбирали сумки у жінок (Фото)

У Кам`янському Дніпропетровської області правоохоронці затримали неповнолітніх грабіжників. 14- та 17-річні хлопці діяли за однаковою схемою – відбирали сумки у жінок, які рано вранці йшли на роботу або пізно ввечері поверталися додому. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровської області.

Близько 4:30 зловмисники напали на 33-річну жінку, яка поспішала на роботу, та відібрали у неї жіночу сумочку, в якій знаходились мобільний телефон та особисті речі. У ході проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особи грабіжників. Ними виявилися неповнолітні місцеві хлопці.

Під час слідчих дій правоохоронцями доведена причетність 14-річного хлопця ще до одного пограбування, а 17-річного підлітка ще до двох. Після пограбування, хлопці викрадене продавали, а гроші витрачали на особисті потреби.

21 липня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою хлопцям повідомлено про підозру у скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.Триває досудове розслідування.