На Дніпропетровщині затримали озброєного чоловіка (Фото)

За спробу крадіжки з магазину поліцейські Петропавлівки затримали озброєного чоловіка. Як з’ясували правоохоронці, до злочину причетні двоє чоловіків. Наразі вживаються заходи для встановлення місцезнаходження другого крадія. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

30 вересня близько 01:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у магазині розташованому у с. Троїцьке Петропавлівського району розбили вікно. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що до магазину проникли двоє чоловіків, які намагалися скоїти крадіжку продуктів.

Побачивши поліцейських зловмисники почали тікати, однак одного з них правоохоронці наздогнали. Під час затримання у чоловіка виявили пістолет та ключі від автівки, яка була схована неподалік від магазину. В ході огляду транспортного засобу, поліцейські виявили та вилучили 74 патрони.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Особу крадія встановлено. Ним виявився раніше судимий 61-річний чоловік. Наразі його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку).

Також поліцейськими розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває досудове розслідування.