На Дніпропетровщині небайдужі покупці “знешкодили” наркомана-гвалтівника

У Кам’янському зловмисник у стані наркотичного сп’яніння увірвався до магазину жіночого одягу, напав на продавчиню, зірвав з неї золоті прикраси та намагався зґвалтувати. Випадковий покупець вчасно зайшла до торгівельного закладу, разом з іншими перехожими заблокували нападника і викликали поліцію.  На місце виїхала група реагування патрульної поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили біля магазину кілька чоловік, які заблокували вихід із приміщення. На підлозі магазину лежав чоловік із розстібнутими штанами, поруч була налякана, у шоковому стані, молода жінка. Для неї негайно викликали «швидку», повідомляють у  прес-службі поліції.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Як з’ясували поліцейські, вранці до магазину зайшов чоловік, який сказав продавчині, що він має намір купити для себе куртку. Дівчина відповіла, що це магазин жіночого одягу, тому вона не зможе йому допомогти.

Чоловік вийшов на вулицю, запалив цигарку та залишився стояти біля входу до магазину. Після знову зайшов всередину та попросився до вбиральні. Жінка не відмовила чоловіку та провела його до туалету. Коли вони йшли, чоловік різко схопив молоду жінку за руку та наказав віддати йому золоті прикраси, бо він її поб’є та зґвалтує. Жінка вдарила його по нозі та намагалася втекти, однак чоловік її наздогнав, повалив на підлогу та почав душити. В цей час, він стягнув з пальця жінки каблучку та одну сережку з вуха. Після чого намагався зґвалтувати жінку. В цей час до магазину зайшла жінка з дитиною, яка побачила це все і вибігла на вулицю з криками про допомогу. До магазину забігли небайдужі громадяни, які і заблокували вихід із приміщення до приїзду правоохоронців.

24-річний зловмисник – житель селища Таромське, раніше не судимий, наркоман з п’ятирічним стажем. Веде вуличний спосіб життя. Правоохоронцям він пояснив, що грошей на чергову дозу не було, тому побачивши на молодій жінці ювелірні прикраси, вирішив її пограбувати. Спробу зґвалтувати жінку він чітко пояснити не може. Каже, що знаходився під дією наркотиків.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) та ч.1 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь