На Дніпропетровщині поблизу вокзалів нападали на людей (Фото)

Поліція Дніпропетровщини затримала підозрюваного у вчиненні двох пограбувань в м. Нікополь. Зловмисник нападав на громадян поблизу вокзалів. Він раптово зривав з потерпілих цінні речі та тікав із викраденим в невідомому напрямку. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Вперше грабіжник вистежив 69-річну пенсіонерку, яка поспішала на вокзал. Чоловік запропонував жінці понести важку сумку та коли вони зайшли в безлюдне місце, зірвав з її шиї ланцюжок з хрестиком і втік. Пізніше, на зупинці поблизу автовокзалу, зловмисник викрав у чоловіка телефон та зірвав з плеча сумку з грошима.

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу та місцезнаходження нападника. Ним виявився раніше засуджений 36-річний мешканець міста Марганець. Правоохоронці вилучили у затриманого викрадений мобільний телефон та повернули власнику.

21 червня слідчим, за погодженням з місцевою прокуратурою, чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За відкрите викрадення чужого майна йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.