На Дніпропетровщині розшукують свідків двох ДТП

Поліція Дніпропетровської області розшукує свідків двох дорожньо-транспортних пригод. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Дніпропетровської обласі, 19 червня 2019 року близько 15:30 в районі будинку № 33 по вул. Бульвар Вечірній м. Кривий Ріг біля правого узбіччя стояв припаркований автомобіль «Renault Magnum» з напівпричепом, у кабіні якого перебував водій.

У попутному напрямку позаду автомобіля рукався мотоцикл «Suzuki» під керуванням водія 1996 року народження. В процесі руху водій мотоцикла не впорався з керуванням та здійснив наїзд з напівпричепом. Від отриманих травм водій двоколісного транспорту загинув на місці пригоди.

Також поліція розслідує ДТП, яка сталася 28 жовтня 2018 року приблизно о 23:30 на вул. Січеславській м. Кривий Ріг. Водій автомобіля «Skoda Octavia» в районі зупинки громадського транспорту «КРЕС» допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому для переходу місці. Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні, де згодом помер.

Відомості за даними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Просимо всіх свідків та очевидців пригод звернутися за телефоном 068 00 88 706.

 

Фото: з відкритих інтернет-джерел