На Дніпропетровщині розшукують недобросовісних татусів

Цього тижня на Дніпропетровщині стартував рейд по ліквідації заборгованості зі сплати аліментів. Повідомляють в головному територіальному управлінні юстиції у Дніпропетровській області.

Наприклад, з метою подальшого залучення татуся з Кривого Рогу до суспільно корисних робіт, який заборгував своїм неповнолітній дитині 28 703 грн., було складено протокол про адміністративне правопорушення, а також описано та арештовано майно.

Від свого безпосереднього батьківського обов`язку довгий час ухилявся і мешканець м. Павлоград, який заборгував своєму нащадку 86 046 грн., і за це поплатився ½ частини своєї трикімнатної квартири. А от у Петропавлівському районі Дніпропетровщині у татуся, який заборгував своїй дитині 8 108 грн. арештували автомобіль марки ЗИЛ-ММЗ.

Про те, що #ЧужихДітейНеБуває нагадали й мешканцю смт. Солоне. Про свій батьківський обов`язок татусь забув аж на 20 132 грн. Виявилося, що у власності горе-батька знаходиться два автомобілі: ВАЗ 21099 та Mazda 323, які були арештовані. Думка про те, що він відтепер не буде пересуватися на власному автомобілі, змусила сплатити частину боргу у сумі 6 783 грн.