На Дніпропетровщині сталася моторошна аварія (Фото)

19 квітня о 07:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у Петриківському районі на автошляху Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка. Повідомляють в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що водій легкового автомобіля «Volkswagen Passat B4», орієнтовно, здійснив виїзд на зустрічну смугу та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «MAN F2000», внаслідок чого сталося дорожньо-транспортна пригода.

У результаті зіткнення автомобіль «Volkswagen Passat B4» було відкинуто на 30 м від місця зіткнення, а вантажний автомобіль «MAN F200» потрапив у кювет та зіткнувся з деревом.

Рятувальники зрізали конструкції автомобіля «Volkswagen Passat B4» та дістали постраждалого. Після огляду медичними працівниками чоловіка, громадянина 1992 року народження госпіталізовано до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги. Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди.