На Дніпропетровщині від «Відродження» балотуються понад 2000 кандидатів

Політична партія «Відродження» затвердила список кандидатів, які братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня в Дніпропетровській області.

Про це стало відомо під час конференції політичної сили, яка відбулася 22 вересня у Дніпропетровську.

Як зазначив голова Дніпропетровської обласної організації партії «Відродження» генеральний директор Нікопольського заводу феросплавів Володимир Куцін, загалом політсила висунула понад 2000 кандидатів до місцевих рад усіх рівнів на Дніпропетровщині.

DSC_0351

За його словами, основу списку становлять люди з великим досвідом, які вже зробили чимало для розвитку країни та області.

«Серед наших кандидатів до обласної ради – керівники великих підприємств, висококваліфіковані медики, кращі вчителі, успішні підприємці та фермери. Ми знаємо, як плавити метал і як вирощувати хліб. Ми вміємо зводити будинки і дороги. Ми знаємо, як захищати свою землю і як берегти життя», – наголосив він.

DSC_0043

У свою чергу, заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник зазначив, що партія «Відродження» об’єднала управлінську та політичну еліти Дніпропетровщини.

«У «Відродженні» – інтелектуальний та творчий потенціал нашої області – перші серед аграріїв, промисловців, вчителів. Тут люди, які перемагають, які виведуть Дніпропетровську область, а згодом і країну, із хаосу та руїни на шлях стійкого, поступального розвитку», – підкресли він.

Нагадаємо, 5 вересня у Києві відбувся VI позачерговий з’їзд партії «Відродження». Його делегати ухвалили рішення про участь політичної сили у місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

Залишити відповідь