На Дніпропетровщині водій отримав від поліція п’ять протоколів

У Першотравенську поліцейські затримали п’яного водія, який вчинив ДТП. Стосовно керманича складено п’ять адміністративних протоколів. Повідомляють в ГУ НП УКраїни у Дніпропетровській області.

22 липня у Першотравенську поліцейські сектору реагування патрульної поліції на одній із вулиць помітили автомобіль «ВАЗ-2107». Водій порушував Правила дорожнього руху та проігнорував вимогу поліцейських про зупинку, натомість почав утікати від правоохоронців. Під час переслідування правопорушник виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з дорожнім знаком. Поліцейські наздогнали та затримали керманича, який перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, але від медичного огляду відмовився.

30-річного жителя Першотравенська доставили до відділення поліції. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик тимчасового утримання.

Стосовно водія складено п’ять адміністративних протоколів, зокрема за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.