На Дніпропетровщині юні таланти створили незвичайну виставку (фото)

Дніпропетровщина завжди славилася своїми талантами, і тут справді є чим пишатися. Вишуканий та неповторний петриківський розпис — гордість нашого рідного краю. Його магія вже полонила серця мільйонів шанувальників прекрасного, а народні майстри з Петриківщини прославилися на увесь світ.

Підростають тут і талановиті юні художники, які мріють, щоб їх роботи теж побачили якомога більше людей. Особливо це актуально зараз, в період карантину.

Так, учні Петриківської дитячої художньої школи створили віртуальну виставку малюнків. Про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Петриківська громада.

юні художники Петриківки

“2021 рік за східним календарем пройде під опікою Білого Металевого Бика. Китайці вірять, що тварина передає властиві їй ознаки року, в якому вона править. Металевий Бик є рішучим і працьовитим, з залізною волею та впевненістю в собі.
юні художники Петриківки
До прийдешнього року вже підготувалися учні Петриківської дитячої художньої школи ім.Т.Я.Пати. Вони створили віртуальну виставку своїх робіт з зображенням бика – символу Нового року. Роботи вийшли яскравими і оптимістичними.
юні художники Петриківки
Тож хай ці картини подарують своїм поціновувачам в Новому році барвисті емоції, бадьорий настрій та міцне здоров’я!”, – йдеться у повідомленні.
юні художники Петриківки