На Дніпропетровщині затримано 70-річного розбещувача неповнолітніх

Житель села Васильківка підозрюється у розбещенні трьох неповнолітніх дівчат. Про це інформує прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Поліцейські встановили, що 23 травня 2016 року 70-річний пенсіонер завів до свого будинку трьох 7 та 8-річних дівчат, які поверталися зі школи. Він посадив їх до себе на коліна та неодноразово проводив руками по статевим органам. Вдома одна з дівчат розповіла про все матері, яка й повідомила про злочин до Васильківського відділення поліції.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

Поліцейські одразу ж виїхали до місця мешкання підозрюваного. Завдяки вмілим та професійним діям співробітників Васильківського відділення поліції розбещувача було затримано. Під час досудового розслідування було встановлено, що це не перший факт розбещення школярок.

Перший факт стався 20 травня, після чого пенсіонер вирішив повторити все через декілька днів. Встановлено, що чоловік раніше засудженим не був, прожив сам.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєний злочин йому загрожує від 5 до8 років позбавлення волі.

Залишити відповідь