На Дніпропетровщині судитимуть керівницю поштового відділення

Поліція скерувала до суду справу відносно мешканки Дніпропетровщини, яка привласнила кошти одного із поштових відділень Васильківки. Жінка обіймала посаду керівниці поштового відділення та мала доступ до грошових коштів, чим і скористалась на свою користь.

Як повідомили в ГУ НП України у Дніпропетровській області, злочинна діяльність фігуранти тривала майже рік. Правоохоронці відділення поліції № 1 Синельниківського районного управління поліції встановили, що підозрювана бувши матеріально-відповідальною особою, оприбуткувала в касовому звіті реалізацію поштових послуг. Однак, кошти за надані послуги в касу не вносила, обертаючи їх на власну користь.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Слідчим за погодженням з Синельниківською окружною прокуратурою жінці повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!