На лівому березі Дніпра ведуться масштабні роботи (фото)

У Дніпрі продовжують оновлення зовнішнього освітлення, ремонт внутрішньоквартальних доріг та пішохідних зон. Масштабні роботи ведуться по вул. Софії Ковалевскої, 67-71-А – там модернізують вуличне освітлення та проводять капремонт тротуарів та дороги. А на вул. М. Міхновського оновлюють тротуар. На цих ділянках капермонтів не було більше тридцяти років.

ремонт на лівому березі Дніпра

Тут замість старезних алюмінієвих оголених дротів (якими надається електроенергія) – зробили ізольовані та міцніші: якщо станеться пошкодження, то не буде небезпеки для перехожих. Замінили 15 кронштейнів (кріплення для світильників), бо старі простояли більше 30 років. Заново встановили три опори.

ремонт на лівому березі Дніпра

Вже по місту встановлено 3 тисячі нових світильників, більше 85 кілометрів ліній з ізольованим дротом та 796 опор.

Капітально оновили вуличне освітлення на Калиновій, пл. Старомостовій, вул. Набережній Перемоги (що на ділянці від Мерефо-Херсонського мосту і до інституту фізкультури). Є світло на вулицях, де його ніколи не було: вул 20-річчя Перемоги, вул. Немировича-Данченка, Гаванська, тощо.

ремонт на лівому березі Дніпра

На дорозі по вул. Софії Ковалевскої, 67-71-А встановили новий бордюрний камінь, улаштовано новий асфальт на тротуарах, ведуться підготовчі роботи на самій дорозі, де виконуватимуть асфальтування дороги.

ремонт на лівому березі Дніпра

Капремонти внутрішньоквартальних доріг та пішохідних зон ведуться біля 25 будинків (що по вулицях Янтарній, Калиновій та С. Ковалевської). На цих ділянках встановлено приблизно 10 км бордюру та 25 тисяч квадратних метрів асфальту.

ремонт на лівому березі Дніпра

Роблять тротуар і на вул. М. Міхновського. Він поєднуватиме вулицю із просп. Миру та виходитиме до торговельного центру – довжиною з півкілометра. Планується укласти півтори тисячі квадратних метрів тротуарної плитки та більше 1 км бордюрів.