На поліцейських Дніпра посипалися звинувачення

Патрульних тричі викликали вгамувати компанію сусідів, яка вживала алкогольні напої у дворі багатоповерхівок, втім у соцмережі поліцейських звинуватили у тому, що одного із порушників душили. Повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Насправді ж, 9 липня, близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про порушення тиші у дворі біля одного з будинків на вулиці Будівельників. Патрульні прибули на місце події і виявили там компанію, яка вживала алкоголь та гучно поводилася. Поліцейські зробили зауваження та попросили людей розійтися. Ті пообіцяли, що так і зроблять.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Втім, за півгодини патрульний екіпаж знову отримав виклик за тою ж адресою. Як виявилося, відпочивальники продовжили святкувати і заважати мешканцям прилеглих будинків відпочивати. Патрульні знову обмежилися профілактичною бесідою. Частина людей розійшлася. Інші пообіцяли поводитися тихо. На жаль, за півгодини виклик знову повторився. Цього разу поліцейські вирішили скласти на порушників – чоловіка та жінку протокол.

Піднявшись за документами, на сходах біля квартири, громадяни, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, стали нецензурно висловлюватися вбік патрульних, та неадекватно поводитися, незважаючи на те, що свідками цього були їхні власні діти – двоє дівчаток. Під час бесіди, не дивлячись на вмовляння дітей, їхній батько накинувся на одну з них та різко відштовхнув.

Патрульний мусив застосувати фізичну силу для припинення протиправних дій та надягти на чоловіка кайданки. В подальшому його затримали та доставили до Чечелівського відділку поліції. На порушника склали протокол за ст.178 КУпАП (Вживання алкогольних напоїв у громадському місці). У зв’язку з тим, що дана подія набула широко розголосу серед громадськості проводиться службове розслідування щодо правомірності дій патрульного.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!