На вулиці Дніпра побили та роздягли чоловіка (фото)

Вчора у Дніпрі по спецлінії 102 надійшов виклик про грабіж. Заявник повідомив, що на вулиці Березинській до нього підбіг чоловік та попросив подзвонити в поліцію – його побили невідомі та забрали речі.

Патрульні прибули за вказаною адресою і виявили там потерпілого. Чоловік перебував на вулиці без верхнього одягу та взяття. Його обличчя та руки були в крові. Поліцейські викликали швидку та розпитали громадянина про те, що сталося.

Той повідомив, що 4 невідомих схопили його на проспекті Миру й потягли до автомобіля ВАЗ 2109, що стояв поряд. Потім відвезли на вулицю Березинську, побили, забрали одяг та телефон і поїхали у зворотньому напрямку, зазначають у прес-службі поліції.

крадіжка_Дніпро

Патрульні залишили громадянина лікарям швидкої, а самі рушили на проспект Миру аби знайти ймовірних грабіжників. Біля супермаркету вони побачили вказане потерпілим авто. Той почав від’їзжати, коли його зупинили поліцейські. В салоні транспортного засобу перебували чотири особи. Охоронці порядку перевірили автомобіль. У багажнику вони знайшли речі потерпілого. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіків затримали та доставили до Індустріального відділку поліції для з’ясування усіх обставин події.

крадіжка_Дніпро