Написи на стінах і порепана штукатурка: у Дніпрі ремонтують під’їзди (Фото)

У Дніпрі станом на 13 серпня співробітники комунального підприємства «ЖГ Самарського району» виконали 60% запланованих цього року ремонтних робіт у під’їздах багатоповерхівок із заміною вікон.  Так, у будинку на пров. Крушельницької, 20 оновили не тільки всі п’ять під’їздів, а й опалювальну систему у підвалі. Повідомляють у прес-службі міської ради.

«Раніше під’їзди були у жахливому стані: написи на стінах, порепана штукатурка, облізла фарба. Тепер після ремонту сюди приємно заходити. Ми дякуємо робітникам за якісну роботу – і вікна нові, і замінені труби у підвалах. Чекаємо на початок опалювального сезону, щоб перевірити нову систему», – розказав мешканець  Володимир Соловйов.

У домі на Донецькому шосе, 116 понад 300 квартир. Тут відремонтували 8 під’їздів  і замінили всі вікна на металопластикові.

Роботи у домі по вулиці Терещенківській, 25 велися з минулого року. «Тут відремонтовано майже все – від даху до підвалу», – сказав  начальник дільниці КП «ЖГ Самарського району» Олег  Золотаревський.

.