Не брати хабарі повинно бути модно – Борис Філатов

 

У Дніпропетровську потрібно створити такий тренд, щоб людям було соромно, за те, що вони дають або беруть хабарі. Про це заявив лідер політичної партії «УКРОП» Борис Філатов.

– Не брати хабарі повинно бути модним. Це правильно, коли люди живуть чесно. Тоді не потрібно намагатися розмінювати себе і свою совість, – розповів політик в інтерв’ю на 27 каналі. За його словами, під час роботи в Дніпропетровській ОДА тодішній команді Ігоря Коломойського вдалося довести, що працювати чесно, без корупції, хабарів не тільки можливо, але й потрібно.

– З першого дня нашої роботи з’явилися люди, які намагалися щось пропонувати. Це були напівнатяки, розмови через третіх осіб. Проходить місяць – все дивляться, що хабарів ми не беремо. Минає два – думають, не беруть, бо більше хочуть. По закінченні трьох місяців, всі хто думав, що завдяки корупції можна з нами вирішити якесь питання, зрозуміли, що у них нічого не вийде. А інші, дивлячись на твій особистий приклад, починали до нас підтягуватися і працювати за тими ж принципами. Люди побачили і зрозуміли, що з нами неможливо говорити мовою корупції, – розповів Борис Філатов

Залишити відповідь