Неймовірні герої «газового фронту»

Газовиків України не лякає нічого: ані складні умови праці, ані небезпека. Вони мужньо та героїчно виконують свою роботу кожного дня.

Саме один з таких Сергій Телегін, електрогазозварник 6 розряду АТ «Дніпропетровськгаз».

«Мені складно повірити, як і кожному українцю, що на рідній землі почалась війна. Про евакуацію у більш безпечні регіони я навіть не думав, бо розумію, що потрібен тут.

Майже 20 років працюю у газовій компанії і пишаюсь цим. Наша дільниця обслуговує більше 700 км газопроводів. Я – єдиний зварювальник», – розповідає Сергій.

Дільниця компанії, де працює чоловік, обслуговує близько 25 тисяч споживачів. За словами Сергія, він готовий працювати за будь-яких умов, оскільки розуміє свою відповідальність перед такою кількістю споживачів блакитного палива.

«Складно було, коли три дні поспіль наша ремонтна бригада відновлювала газові мережі після ворожих обстрілів із сусіднього регіону. Майже кожного разу аварійні роботи виконую на висоті, а на одному з об’єктів проблема була вкрай серйозна – частина газопроводу була майже знищена.

Завдяки професійності та згуртованості бригади максимально швидко вдалось повернути газ до більш ніж 350 осель земляків. Кожен наближає перемогу, працюючи на своєму фронті. Мій – газовий».

Не тільки мешканці Дніпропетровщини, а й усієї України можуть бути впевнені – «газовий фронт» у надійних руках. Газовики своєю щоденною роботою роблять важливий вклад в підтримку економіки та енергетичної безпеки регіону.

Перемога буде за Україною!