Нікопольські поліцейські запобігли двом крадіжкам

У торговому закладі на вул. Богуна в Нікополі протягом одного дня було здійснено відразу дві спроби крадіжок товару. Правоохоронці запобігли злочинам. Про це інформує прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Так, 6 травня о 14.51 на пульт центрального спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровський області надійшов сигнал «Тривога» – спрацювала кнопка екстреного виклику поліції в охоронюваному магазині. Молодик 1988 р. н. вкрав продукцію магазину вартістю 200 гривень і спробував втекти, але був затриманий нарядом поліції охорони недалеко від магазину.

Через чотири години з того ж самого магазину знову надійшло повідомлення про спрацювання кнопки екстреного виклику поліції охорони, внаслідок чого через 3 хвилини був затриманий хлопець 1998 р. н. при спробі винести з магазину алкогольний напій вартістю близько 300 грн.

Обидва затримані були передані оперативно-слідчій групі Нікопольського відділу поліції за фактом крадіжок вирішуються питання про початок кримінальних проваджень.

Залишити відповідь