Новий номер «Вістей Придніпров’я» – візит Президента, субсидії та камери на дорогах

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про  те, що робив Президент України Петро Порошенко у Дніпрі, коли «Укрзалізниця» почне продавати книжки в поїздах, а також скільки дозволів на проживання у ЄС отримали українці.

Василь Сухов: «Права людини вимагають вже не захисту, а порятунку». Як часто порушуються права людини в повсякденному житті? До кого йти і хто допоможе у важкій ситуації? Відповіді знають правозахисники Дніпра. Щоб допомогти людям убезпечити себе, небайдужі юристи організували «Дніпропетровську правозахисну групу». Про те, з якими проблемами звертаються до них жителі області, які сьогодні найбільш актуальні порушення, в ексклюзивному інтерв’ю «Вістям» розповів керівник «Дніпропетровської правозахисної групи» Василь Сухов.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

“Не сплачуєш аліменти – не сідай за кермо!”. Міністерство юстиції вважає, що слід посилити відповідальність правоохоронних органів за тиск на бізнес, вносячи про це законопроект.

“Маємо чим пишатися!”. Майже рік існує Царичанська селищна об’єднана територіальна громада. Тож нині вона має вже чималі напрацювання й досягнення.

Зустріч поколінь. У Грушівській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів відбулася зустріч поколінь: бійців батальйону «Київська Русь», школярів та жителів громади. Захід приурочили роковинам загибелі випускника даного закладу в антитерористичній операції на сході України Олега Литвина.

А також для вас підбірка курйозів,  цікавий кросворд, гумористична сторінка та оголошення. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,
?Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,
ВК — https://new.vk.com/id372823491,
Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області?
Подписной индекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
12 міс.- 261,20 грн.

або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!