Олег Кужман зустрівся з представниками дипломатичної місії

Делегація політичних радників посольств країн-членів ЄС в Україні прибула на Дніпропетровщину з метою ознайомлення з динамікою розвитку регіону. Представники дипломатичної місії відвідали ВО «Південний машинобудівний завод ім. Макарова», КБ «Південне», музей «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО».

Представники посольств країн-членів Євросоюзу в Україні, Консультативної Місії ЄС в Україні зустрілися з виконуючим обов’язки голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олегом Кужманом. Відбувся відкритий діалог щодо співпраці регіону з європейськими партнерами.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Олег Кужман  подякував за постійну підтримку ЄС в економічній та гуманітарній сферах, впровадженні реформи  децентралізації, залученні інвестицій та розбудові соціальної інфраструктури.

Гості виявили зацікавленість у продовженні подальшої співпраці і поцікавились, зокрема, політичною ситуацією в регіоні напередодні позачергових парламентських виборів.

«Наше завдання полягає в тому, щоб  вибори до Верховної Ради відбулися демократично, за європейськими стандартами, як і вибори Президента України», – зазначив Олег Кужман.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!