Перший скейт-парк відкрився в Дніпродзержинську

Збулася довгоочікувана мрія дніпродзержинських скейтерів – у місті урочисто відкрили перший скейт-парк, розташований на Лівому березі на території загальноосвітньої школи № 44.

скейт-парк

Під час урочистого відкриття спортивного майданчика, яке відбулося 18 квітня, Дніпродзержинський міський голова Андрій Білоусов перерізав символічну червону стрічку, і майданчик миттєво заповнився дітьми, охочими продемонструвати свою майстерність.

Учні шкіл № 44, № 25 і № 39 підготувалися до церемонії відкриття та зустрічали гостей свята красивими танцювальними виступами.

Тепер любителі покататися на роликах, скейтах і BMX-велосипедах зможуть у будь-який зручний для них час вправлятися у виконанні складних трюків на спеціально обладнаному майданчику. Тут є багато елементів для виконання різноманітних трюків, укладено рівне асфальтове покриття, встановлено огорожу та зовнішнє освітлення.

скейт-парк

У своєму зверненні до присутніх Андрій Білоусов привітав усіх із цією знаменною для міста подією, наголосив на важливості залучення молодого покоління до занять фізичною культурою, а також запевнив, що це тільки початок спортивних успіхів.

«Сьогодні наша діяльність спрямована на те, щоб максимально пробудити інтерес дітей і всіх мешканців до занять спортом. Наше місто завжди славилося великою кількістю іменитих спортсменів, і сьогодні кожен п’ятий дніпродзержинець тією чи іншою мірою займається спортом. Ми будемо й надалі працювати над розбудовою спортивної інфраструктури та продовжимо створювати всі необхідні для цього умови. У суботу, 30 квітня, ми організуємо загальноміський спортивний захід – легкоатлетичний пробіг пам’яті Казимира Патер-Розумовського, в якому зможе взяти участь кожен мешканець міста, а не лише професійні спортсмени. Я вже подав заявку на участь, і разом з усіма вами буду бігти цю дистанцію. Подібні спортивні заходи ми будемо проводити постійно, об’єднуючи городян і залучаючи до здорового способу життя», – наголосив Андрій Білоусов.

Залишити відповідь