Плюси і мінуси купівлі вживаних автозапчастин

Купівля запчастин для американських автомобілів з розборки дає змогу автовласникам відчутно економити, оскільки їхня вартість помітно нижча ніж оригінальних нових деталей. Однак цей варіант має свої плюси і мінуси. Давайте розглянемо їх докладніше.

Плюси придбання вживаних запчастин

1. Б/в запчастини часто коштують значно дешевше за нові, і можна знайти деталі в хорошому стані за невелику частку вартості.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

2. При купівлі запчастин з розборки ви купуєте оригінальні деталі, нехай і з пробігом, але вони стовідсотково підійдуть і забезпечать дотримання робочих характеристик автомобіля.

3. На розборках можна знайти найрізноманітніші запчастини запчасти Tesla model Y, навіть для тих автомобілів, які вже не виробляються. На відміну від замовлення нових запчастин, коли може знадобитися тривале очікування, б/в деталі можна отримати швидше, що скорочує час на ремонт.

Мінуси придбання вживаних запасних частин

1. Звичайно, є у них і свої недоліки, до яких можна віднести:
2. Б/в запчастини можуть мати приховані дефекти або внутрішній знос, який не завжди видно на перший погляд.
3. Часто вони не мають гарантії, і в разі поломки повернення або обмін можуть бути неможливими.
4. На відміну від нових, термін служби вживаних деталей може бути значно меншим.

Де купити вживані запчастини в Києві?

  1. Авторозборки: Розборки пропонують широкий вибір запчастин для найрізноманітніших автомобілів. Тут можна знайти як популярні, так і рідкісні деталі. Ціни на таких майданчиках найчастіше нижчі за ринкові. Однак, рівень консультацій може відрізнятися: на спеціалізованих розборках, орієнтованих на конкретні марки, вам можуть запропонувати більш кваліфіковану допомогу. Наприклад, на сайті parts-usa.com.ua ви знайдете широкий асортимент запчастин для американських автомобілів.
  2. Сайти-агрегатори: Це спеціальні майданчики, які дозволяють або розмістити заявку, щоб отримати пропозиції від продавців, або знайти потрібні деталі в численних оголошеннях.
  3. Дошки оголошень: На OLX ви можете знайти безліч пропозицій як від розборок, так і від приватних осіб. На подібних дошках зручно шукати потрібні пропозиції і порівнювати ціни. Багато продавців пропонують безпечні угоди і доставку з можливістю повернення. Це зручно при купівлі запчастин з інших міст.Приватні продавці:
  4. Приватні особи також можуть продавати запчастини, що залишилися після ремонту або купівлі непотрібних деталей. Однак такі продавці можуть плутатися в номерах і моделях автомобілів, що може призвести до помилки під час купівлі.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!