Податківці Дніпра активно надають адмінпослуги

Дніпропетровським управлінням Офісу великих платників податків ДФС протягом 7 місяців 2019 року надано 16 494 адміністративні послуги. Найбільшу кількість адміністративних послуг було надано по реєстрації книг обліку розрахункових операцій (7 466), реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (3 734) та по видачі довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби (3 334).

Крім цього, за 7 місяців 2019 ріку було зареєстровано 1 918 розрахункових книжок. Також протягом вищезазначеного періоду було видано 22 довідки про підтвердження статусу податкового резидента України та 20 довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи).

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

З метою забезпечення зворотного зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua.

Також відповідну поштову скриньку для збору пропозицій розташовано у холі адміністративної будівлі Дніпропетровського управління. Скарг від платників податків на якість надання адміністративних послуг не надходило.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!