Погодити розширення бізнесу легко: на iGov з’явилася нова електронна послуга для підприємців

Зареєструвати бізнес та змінити реєстраційні данні підприємці Дніпропетровщини можуть онлайн. На iGov з’явилася нова послуга для бізнесменів. Всього в Дніпропетровській області в електронний формат вже переведено дві сотні електронних адмінпослуг. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Тепер підприємці Дніпропетровщини онлайн можуть не лише зареєструвати бізнес, а й змінити дані в реєстраційній картці. Інформацію про зміну прізвища, ідентифікаційного коду, паспортні данні, прописку, а найголовніше – кваліфікацію видів економічної діяльності (КВЕД) можна змінити не виходячи з дому чи власного кабінету. На порталі iGov з’явилася нова послуга.
«Ця послуга є однією з найпопулярніших серед підприємців Дніпропетровщини. Адже бізнес реєструється один раз, а дані змінюються зазвичай набагато частіше. Якщо підприємець змінив місце проживання, номер телефону, паспорт чи просто хоче розширити можливості бізнесу, для цього достатньо зробити кілька натисків комп’ютерною мишкою. Все інше зробить за вас iGov. І це лише одна із 200 онлайн адмінпослуг», – наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.
Нова адмінпослуга дозволить легко погодити розширення бізнесу. Наприклад, якщо підприємство займається продажем продуктів харчування, а у нього з’явилася можливість продавати будівельні матеріали, то для цього потрібно отримати відповідний КВЕД. Раніше не всі наважувалися пройти крізь черги та візити до адмінцентрів. Сьогодні відкриття КВЕДів – це лише кілька натисків мишкою.
«Сподіваємося, що нова адмінпослуга, не лише полегшить життя тисячам підприємців Дніпропетровщини, а й стане поштовхом до розвитку їх бізнесу», – додав Валентин Резніченко.
З червня 2015 року Дніпропетровщина першою в Україні почала переводити адміністративні послуги в електронний формат. Стартували з найбільш затребуваних – довідки про несудимість, реєстрації автівки в МРЕВ, оформлення субсидії та виплат при народженні дитини. Завдяки спільним зусиллям IT-волонтерів та Дніпропетровської ОДА в Інтернеті уже 200 адмінпослуг – від оформлення закордонного паспорта до організації власного бізнесу.

Залишити відповідь