Привітання міського голови Дніпра із Днем міста

Дорогі дніпряни! Цьогоріч ми з вами святкуємо чергову річницю із дня заснування величного міста на Дніпрі. За роки існування наш Дніпро бачив зміни епох, прожив сторіччя відкриттів і звершень.

Та попри безліч випробувань Дніпро завжди доводить – це сильне місто щирих людей.

У всі роки славетну історію Дніпра творили люди. Вона переплетена долями мільйонів. Це імена видатних і ще невідомих світові геніїв. Промисловці й підприємці, педагоги й лікарі, архітектори й митці – дніпряни всіх професій є, перш за все, патріотами свого міста.

Дніпро живе в ритмі мільйону сердець, які закохані в нього й пишаються ним. Велич і сила заводів, затишок і краса парків, культурний калейдоскоп традицій майже сотні національностей – усе це поєднало в собі наше місто. І нині кожен з нас – творець його літопису.

Дніпро – український феномен. Це місто, яке відстояло свободу цілої країни. Це дім, який готові захищати його мешканці. Рідна земля, яку бережуть у серці навіть за сотні кілометрів від дому.

Із Днем народження, рідне місто! Зі святом, дорогі земляки!

З повагою

Міський голова                                                                                                                                                         Борис Філатов

Залишити відповідь