Сезон редиски: все про корисні властивості
З редиски починається сезон свіжих овочів, які зараз так потрібні нашому організму. Її корисні властивості неоціненні, а яскравий вигляд прикрашає наші страви і піднімає настрій. Розповідає poradi.com.ua.
Редиска сприятливо діє на організм при захворюваннях серця, судин, атеросклерозі, хворобах суглобів. При її вживанні знижується рівень холестерину, він виводить важкі метали з організму.
Овоч багатий на вітаміни С, В, РР, а білка в ньому більше, ніж в інших овочах. У ньому багато фосфору, кальцію, заліза, натрію. Корисні всі частини цієї рослини: бульба, бадилля, корінець.
Якщо говорити про калорійність цього чудового коренеплоду, то вона надзвичайно мала: на 100 грамів продукту доводиться всього 14 ккал. Корисні властивості редиски не дадуть втратити вашому організму вітаміни і виключно ефективно допоможуть скинути зайві кілограми, які ви набирали всю зиму. Розвантажувальні дні, що складаються з вживання в їжу салатів з редиски, добре вплинуть на загальний стан вашого організму.