Що показала перевірка одного з укриттів Дніпра

У Дніпрі перевірили стан бетонного укриття, яке розташовано на площі Соборній навпроти пішохідної вулиці Яворницького. Це укриття може вмістити близько 20 осіб.

Як повідомили у Дніпровській міській раді, це укриття, як і всі інші по місту, щоденно прибирають комунальники Дніпра. Щодо біотуалету, то його обслуговують через день, а двічі на тиждень миють. Також за потреби всередині приміщення обробляють всі поверхні для ліквідації неприємного запаху. Але останнім часом до нас надходили скарги щодо неприємного запаху від біотуалетів.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Зараз ще дуже високі температури і тому треба розуміти, що як би не мили біотуалет, як би ми його не обслуговували, що би туди не лили — він матиме запах. Це така тимчасова пластикова споруда, яка призначена для тимчасового використання. Але, виходячи з реалій, вимушені їх поставити на довготривале використання. Це тимчасові незручності, і як тільки спадуть високі температури, буде менший.

Для безпеки містян у Дніпрі з жовтня 2022 року коштом міського бюджету встановили 169 залізобетонних захисних укриттів, з них 80 — на позиціях військових. Вони допомагають убезпечитися від вибухової хвилі та уламків.

По місту розташовані укриття декількох типів, які трохи відрізняються зовнішнім виглядом, проте виконують однакову функцію. Встановлюємо як на зупинках громадського транспорту, так і у місцях великого скупчення людей. Наразі укриття розташовані майже на всіх основних таких локаціях.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!