Щонайменше сотню книг щотижня приносять мешканці області до бібліотеки для бійців АТО

Фантастика, детективи, навчальні посібники, класична література. Майже три тисячі книг передали небайдужі мешканці області до бібліотеки для атошників, яка працює в Центрі допомоги бійцям при Дніпропетровській ОДА. Щотижня сюди приносять від ста до майже півтисячі томів. Більшу частину літератури передають хлопцям до лікарень та на передову, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

библиотека АТО

«В бібліотеці для атошників вже майже 3 тисячі томів. Всі ці книжки до Центру допомоги учасникам АТО принесли мешканці області. Завдяки їх небайдужості бібліотека поповнилася найрізноманітнішою літературою – від класичних творів до навчальних посібників. Кожен військовий знаходить тут щось цікаве саме для себе», – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

У бібліотеці для учасників АТО є сучасна та класична, історична та художня література, посібники з бізнесу, риболовлі та кулінарії, новинки від відомих блогерів Павла Паштета Белянського, Gorky Look та Serg Marco. Численні томи вже не вміщаються у Центрі допомоги учасникам АТО – тут залишили трохи більше ста книжок. Решту передають до лікарень області та на передову.

«Зазвичай ми отримуємо мінімум сто книжок на тиждень. Сьогодні у бібліотеці велике поповнення – одразу майже чотириста томів, – розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО Наталя Шуліка. – Зараз підбираємо книжки для полонених. Незабаром буде можливість передати їх хлопцям разом з гуманітарною допомогою».

Приносити книжки можна до Центру допомоги учасникам АТО за адресою: пр. Поля 1, ОДА (1-й поверх).

Залишити відповідь