Школярі з Кривого Рогу – наймилосердніші в країні

Небайдужі серця мають вихованці Криворізької школи №102. Не перший рік діти проводять флеш-моби, благодійні акції, ярмарки та концерти. Усе, щоб зібрати кошти та допомогти стареньким, сиротам, переселенцям і військовим. Своїм досвідом поділилися на всеукраїнському конкурсі волонтерських проектів «Служіння заради миру». Милосердя наших учнів та їх бажання творити добро отримали найвищу оцінку.
       
На участь у конкурсі надійшло понад 200 заявок з різних куточків країни. Та у столиці обрали лише 7 найкращих. У кожного своя номінація: волонтерство у соціальних, культурних, екологічних проектах та інше. Криворізькі школярі стали кращими з питань милосердя.

Вони представили на розсуд свій проект «Небайдужі серця». Цілий рік діти здавали макулатуру, організовували благодійні заходи. Завдяки цьому вдалося зібрати 22 тисячі гривень.

«Ці кошти пішли на допомогу ветеранам, хворій малечі, інвалідам, бійцям АТО та переселенцям. Наші діти не просто допомогли їм фінансово, у кожного вони вклали душу. Солодощі, листи, власні поробки. Вірші, пісні та танці. Візити до лікарень та посиденьки вдома. Юні хлопці й дівчата стали справжнім прикладом підтримки та людяності», – розповіла керівник проекту та педагог-організатор Криворізької школи №102 Тамара Лисякова.

На цьому школярі не зупиняться. Вони вже розпочинають працювати над новим волонтерським проектом – «Від толерантної дитини до толерантної країни».

Залишити відповідь